Is this a Bug?


Topic Replies Activity
About the Is this a Bug? category 1 July 14, 2017
Trouble with Sprunje 6 May 16, 2021
Problem updating 5 January 14, 2021
Oops, looks like our server might have goofed. If you're an admin, please check the PHP or UserFrosting logs 2 December 29, 2020
Blank page after resolving user creation modal 1 February 10, 2020
[SOLVED] Redirection to json response after resolving modal 2 December 19, 2019
Create User UI : password confirmation fails to match 3 September 6, 2019
Docker Example Fails with RuntimeError 4 June 12, 2019
FileSessionHandler Fatal Error 4 May 31, 2019
DefaultPermissions seed doesn't run 4 May 22, 2019
Creating multiselect fields? 6 May 11, 2019
Php error: undefined variable, if new user registration fails 6 April 3, 2019
Seeding command? 2 March 16, 2019
Vagrant/Homestead provisioning now fails on Composer update 2 February 2, 2019
CSS in Production 7 January 25, 2019
[SOLVED] Using $this when not in object context 1 December 7, 2018
AssetBundle renderScript missed attribute charset 3 November 11, 2018
Cannot create new users using UI 4 November 7, 2018
Not so complex sort is reporting an error although the query it generates is correct 5 November 7, 2018
Warning: require_once - ../app/vendor/autoload.php 3 October 10, 2018
Wrong count of total results using Sprunje with extended query and GROUP BY 1 October 5, 2018
Duplicate uf alerts 3 August 2, 2018
Upgrade to node v10 generates errors 4 May 10, 2018
On new table record, ufTable not updating without hard refresh 3 May 10, 2018
Sending mail via sendmail 4 March 31, 2018
Extend-user problems with PHP 7.2 3 March 4, 2018
Unable to set a user's password 5 February 7, 2018
No composer.json in /app 2 November 25, 2017
Extend-user permissions 3 November 11, 2017
WELCOME message not in user's locale 6 November 6, 2017